dijous, 19 de març del 2009

Provincia de Sèrbia

Avui, dia del pare, la mamà Chacon ha estat en aquell lloc que per uns es país i per altres es província. El lloc, en això si que hom està d’acord, es diu Kósovo.

Total, que perquè com ha anat a un lloc que no està reconegut, ha hagut de aterrar l’avio que la transportava en una base militar de l’OTAN, que crec que encara estan reconeguts i desprès agafar un helicòpter i anar a la base “espanyola”. Poso espanyola entre cometes, perquè d’espanyol deu haver la bandera, uns quants oficials, i un grapat de soldats, la resta del contingent deu ser d’assimilats, abans en futbol s’els hi deien “oriundos”. Crec que es la primera i última visita que fa en aquesta gent. La última perquè el que ha anat a fer era comunicar que marxen. Textualment ha dit : “Enhorabuena. Por esos diez años de gran trabajo de las tropas españolas. La misión esta cumplida, es la hora de volver a casa. Nos volvemos para casa. Enhorabuena”. La primera reacció que ha estat de sorpresa, per la forma de dir-ho. Es “castiza”, com si hagués dit “seis toros seis”. Ole!!!! Y la segona, es la meva facècia: L’hi podríem dir Carme MaChacón. Repeteix “Enorabuena” y el concepte “volver a casa” dos cops. Amb cinc frases, dos d’elles “uni -paraulars”, dues repeticions. Si mireu les imatges d’aquesta “arenga”, veureu com amb els dits de la ma esquerra va comptant les frases. Jo també t’estimo, Carme.

Ha faltat poca estona perquè des de l’OTAN critiquessin la decisió unilateral i a contratemps. Es allò de “esto no va conmigo”. Crec que Espanya es l’únic país de la UE que no ha reconegut la independència de Kosovo. Quines raons tenen? Tenen pors internes? Ai Europa, Europa, amb quins companys de viatge més estranys et busques. Spain is diferent, i tant !!!.



7 comentaris:

Anònim ha dit...

VIVA HONNNNNNNNNNNNDURAS!!!

Anònim ha dit...

Como decia un antiguo ¿politico? español de cuyo nombre no quiero acodarme

"Kosovares, españoles todos"

Per cert, el mossos que reparteixen llenya a dret i a tort de quin "pais" son?

Anònim ha dit...

Fede Trillo, va tenir el lapsus lingue al que es refereix la Keka, al finalitzar una arenga a les tropes de San Salvador. Això era al setembre de 2003 quan governava gent seriosa i tots erem molt més feliços vivint a l’inòpia. Qui vulgui saber que feia tot un ministre de la “motherland” dirigint-se a tropes, en principi alienes, que ho sol.liciti al SIH.

Anònim ha dit...

veig que continuem insistint en el fet que sigui mare.
joderrrrrrrrrr, com estem encara...

com diu la cançó,
si te vieras con mis ojos...

Lluís ha dit...

QuiPerdElsOrigensPerdLIdentitat:
El temporal de vent del finals de gener va deixar un paissatge de destrucció en l'ambit forestal. Qualsevol sortida a la llenya es bona.

Fartad'aquestmonpatriarcal:
Es tant sols una referència coincident amb el dia. ¿Ho es?. Doncs ja està.

Gràcies a tots.


La política d'aparador. Les incongruències interesades. El pixar fora de test.

Anònim ha dit...

Res, que no, que no, que el tic aquest és molt lleig.

Encara estem amb la mentida i la manipulació de les nacionalitats.
tot és qüestió de diners.

Anònim ha dit...

Espanya té molts problemes amb la terminologia INDEPENDENCIA i com no s´aclara dins doncs tampoc ho sap fer fora.

Ja ho diuen: SPAIN IS DIFFERENT