dilluns, 9 de febrer del 2009

Historial delictiu

Gener de 2060. M’ha caigut a les mans el següent historial delictiu i el curiós del cas és que no sé de qui és, però com si em sonés.

- Novembre 2004. Arrestat per conduir sota els efectes del alcohol. El bourbon no és bo ni per conduir.
- Novembre 2009. Fotografiat en una festa fumant marihuana en pipa. Es queda sense el patrocini de Kellog’s. Els fabricants de pipes augmenten les seves vendes un 4.000%. Els nens d’Amèrica tornen a esmorzar galetes amb llet.
- Novembre 2014. Acusat de pederàstia per suposats abusos a centenars de nois/noies que el “miraven com un heroi i un model a seguir”. Ell ho nega i diu que eren els centenars de nois/noies que abusaven d’ell.
- Novembre 2019. Acusat de llençar un paper a les escombraries “orgàniques”. El seu daltonisme no és eximent.
- Novembre 2024. El comitè ètic de comportament visual l’acusa de depilació continuada.
- Novembre 2029. La AHA (Associació Americana del cor) l’acusa de fomentar amb la seva dieta a base d’ous ferrats, l’augment del colesterol a “centenars de nois/noies”.
- Novembre 2034. Un jutge de l’audiència nacional de l’estat espanyol (els garants del ordre mundial), intenta jutjar-lo per crims contra el medi ambient (no resta clar si per abocaments de clor o per portar “speedo” i no pas “arena”).
- Novembre 2039. Horatio Caine, tot mirant-lo de biaix, el deté per possible resistència a l’aigua. A l’estat de Florida es delicte.
- Novembre 2044. El Secretari del Tresor els EEUU l’acusa de falta de patriotisme. Les seves medalles olímpiques haurien d’estar dipositades a Fort Knox.
- Novembre 2049. La OIT, Organització Internacional del Treball (no confondre amb la OTI) que amb anglès respon a les sigles ILO, l’hi reprèn que quaranta anys abans les seves jornades “laborals” fossin de més de vuit hores.
- Novembre 2054. El CMIP (Comitè el “Més Important es Participar”), l’intenta jutjar per no haver deixat guanyar mai a “dingú”. El salva, que a Sydney 2000 no va guanyar res, com Éric Moussambani.
- Novembre 2059. Greenpeace l’acusa de les matances de taurons per poder estudiar els denticles dèrmics de la seva pell i la posterior utilització en els banyadors biònics.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quin historial li desitjes...
Que t´ha fet aquest pobre...

laseis66 ha dit...

Per sort,
crec que al Gener del 2060 ja estare criant "malvas",
tot despres de que les meves filles paguin la multa imposada pel correspondent conseller de Medi Ambient, per suposat dels "verds", per haver llançat les meves cendres esmicolades dins d'un dels espais protegits per a la cria dels "conillets de vellut".

Crec que al final tendre que demanar la nacionalitat, d'Illes Feroe, per supossat.