dijous, 19 de febrer del 2009

Piu Piu (Annex I)


Ja ho deia en el post anterior. No hi ha res que passi per casualitat, com a mínim a can Barça. La noticia segueix i segueix. Ara, la “Sociedad Española de Ornitología” demana que no es facin les obres de remodelació del Camp Nou en època de reproducció del ballester.

Tornem-hi. En la setmana del derby, perquè la tal associació “Española” ha de fotre (amb perdó) cullerada a tot plegat? L’entorn ens vol distreure. Estiguem alerta. Massa signes aquests dies. La renovació del Eto’o, el llibre del ex cap de comunicació, el garbuix amb TV3 i ara els pobres ocellets. I com qui no diu res, un parell de naturistes (Jordi Sargatal i Cristòfol Jordà) ens surten amb que hi ha una espècie que llueix els colors blaugranes i que a sobre nia al delta del Llobregat en uns terrenys del Barça. Demanen que la pobre bestiola sigui adoptada com emblema de l’entitat. Be, si hem de fer cas literal de la paraula “adopció”, el cas pot trigar anys i panys en fer-se realitat. Em pregunto, a qui visitarà el psicòleg social, al president o als cent seixanta mil socis (xifra dita al vola ploma) per tal de poder emetre una avaluació de la idoneïtat de la “família”. M’oblidava d’esmentar el nom de l’alat: gall marí o polla blava. “Tremendo”. Els culers tenen la polla blava. No m’en sé avenir. Ho hagueu vist això!!!

El Departament de Benestar Social, perdó, crec que ara es diu d’Acció Social i Ciutadania, un cop escoltades les recomanacions dels ornitòlegs espanyols, ha encarregat un estudi (es veu que tots n’encarreguen molts) per tal d’estudiar tant l’impacte econòmic com social de poder concedir tres dies de festa retribuïda a totes les parelles heterosexuals que coincideixin amb el període fèrtil de la dona. Una parella que l’hi costi una mica pot arribar a gaudir d’uns trenta nou dies addicionals de “vacances reproductives”. Encara que econòmicament pugui semblar una ruïna, els fabricants de paper mil•limetrat i els de termòmetres basals poden fer l’agost. Els col•lectius GLBT faran vaga per protestar contra aquesta mesura que consideren, si be justa, poc solidaria.



3 comentaris:

Isaac ha dit...

Polla blava... però no teníem la sang blava?
Això dels termòmetres basals ja no es fa servir home. La solució és fer un mes de vacances seguit i prou.

NTNPI

PD: Totalmente de acuerdo.

Guntar ha dit...

A la fi, i com casi sempre, es qüestió de sexe (polla blava, ocellets, ocellots, pilotes, plomes, reproducció i termòmetres basals).

Total dissabte a la nit hi haurà festa, a quina casa?, això ja no ho se però “festa per tutti”.

P.D. diumenge dinar amb l’Elena, ji ji ji, això promet.

Anònim ha dit...

L´Elena???? Qui és l´Elena... ja m´he perdut.

A Isaac: tu un mes seguit de vances, jo una escapada de 3 dies a Florència! Juaas!