divendres, 16 de maig del 2008

Moció

Aquesta setmana, un soci (el soci ho es tot) va recollir les paperetes necessàries (l'hi van donar el doble), per tal de poder presentar una moció de censura contra el president del Barça i la seva directiva. No soc soci de Barça i en la mesura de que, en teoria, el club es dels socis, no puc ni recolzar ni abstindrem en aquesta iniciativa. La teoria, en molts casos falla. Fa un grapat d'anys, la majoria dels ingressos del club venien de la aportació dels socis i abonats, amb el temps, aquesta situació s'ha anat invertint i ara no representen ni la meitat del total. Via drets televisius, d'imatge, publicitat, de merchandising, etc, etc, etc ens toca una mica més a tots plegats i com qui paga, mana, considero que puc opinar (i si no, també opino). Som a mitjans de maig, tot el peix està venut, i el que cal ara es planificar la temporada(es) següent(s). Si una teòrica moció de censura tires endavant i guanyés (calen els 2/3 dels vots totals) s'haurien de convocar eleccions i si sortís guanyadora la "oposició" arribaria a gestionar un club, en que totes les decisions importants ja s'haurien pres. Un nou projecte, ben entrat l'estiu, no es pot endegar. Clarament es inoportú plantejar ara una moció de censura ara. He llegit, de que si empaten o guanyen a Manchester, no l'haguessin arribat a presentar, o sigui, per un sol "golet", res de res. Arguments sòlits. Si es vol fer quelcom seriós s'ha de sostenir sòlidament, això de fer-se propaganda a costa del Barça, es patètic. No estic a favor del Sr. Laporta (qui se'n recorda del Jan) ni per la seva gestió, ni pel seu savoir fer i menys em predisposa el tema familiar ("no tickets for this match" o "sorteig d'algun mitja de comunicació"). Fa dos anys, curiosament els que fa que no guanyen res, l'actual president va ser reelegit, amb un mandat de quatre anys. Els mandats estan per complir-los i situacions excepcionals els han d'interrompre. Cada dia tenim menys memòria històrica i ara poca gent se'n recorda de èpoques molt llargues de sequera de títols. Qui vulgui ser el futur president del Barça hauria de començar a treballar ara mateix, fer propostes sòlides i començar a deixar-se veure ja, començant pels dies que guanyi l'equip i no espera al primer entrebanc per fer-se notar.
PD: sms del Barça: Pinto es censura.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

VISCA L'ELEFANT BLAU!!!!!

Isaac ha dit...

Hola,

El Sr. Laporta és un impresentable i tot el que va prometre respecte a comunicació amb els socis, bona imatge i, sobretot, control sobre jugadors i tècnic s'està perdent dia a dia.

A més, no en té NI PUTA IDEA de Bàsquet, però és que a més a més no és capaç de deixar una secció que funcionava TOTA SOLA.
Jo sí que tinc memòria històrica, i fa anys guanyavem una lliga de cada dues i el bàsquet era una referència a Europa.
No és només posar calers i punt.

Votaré la moció.

AL LORO!

PD: M'he de baixar el politono AL LORO, que ja existeix... de pena.

Anònim ha dit...

La secció de Basquet, "referència a Europa", era, perque era un "chollo" trovartela a la final de la Final Four, sabies que el Barça la perderia (l'excepció que compleix la norma). Com l'hi van dir a l'amic Alonso (tito), "el segon es el primer dels tontos".

Dusko

Isaac ha dit...

Dusko, no en tens NI PUTA IDEA de bàsquet.

Però NI PUTA IDEA.

Isaac

Anònim ha dit...

ei tranquils..

Vec que encara no sabeu com funcionen les coses a can barça...
No hi hagut cap jugador que hagui
marxat be,tots amb la cua entra les cames....el soci nomes esta a les bones!!!!

al loro..que no estamos tant mal!!!

Foc nou nens..gracias a ti!!

Anònim ha dit...

Gracias a ti no, a ti gracias.
Passo del tema Barça i si penso amb el q cobra la penya m´esgarrifo... no ho tindré mai això!!! En ma vida.

Isaac ha dit...

Hola Laporta,

Ja he signat la moció... i la veritat: EM VEIG, I NO EM RECONEC...

Patètic el Laporta.

Isaac

Anònim ha dit...

Jo tampoc reconec als meus amics que es deixen portar pel cor en comptes de pel cap.
Ja ho diu el cosi aquell del Laporta, ElPorta.
"Estoy en boca de tantos tontos y de muchos otros
sudo por los poros, me la suda lo que hablen los foros.
Estoy a años luz de tu crew de idiotas que me envidian,
que me tienen rabia porque sus pibas me follarían.