dimarts, 29 d’abril del 2008

Sudamericans, magrebins, fills de .... i castellans. (Part I)

Aeroport del Prat, divendres, 19:00. Ulleres fosques, gorra. Vaig d’incognit però no vegis com canto. Puntualment arriven els “d’Olesa”. El Marc fa les presentacions. De quatre noms, aconsegueixo retenir-ne un. Arriba l’Isaac. Cara de sorpresa al veurem. Checking. Control seguretat. No deixen passar un spray. Petita discussió. No passa. Caminada a una porta molt llunyana. Refrescs i primeres “birres”. Grup nombrós de gent (Galicia Senglars Tour). Melé i samarretes estripades. Per sort no pugen al nostre avió. Jardineres. Les maletes caben amb prou feines (perquè no fan una mica mes grossos aquest coi de compartiments !!!). Sortim puntuals. Pista 2/20 (la transversal). Els primers cinc minuts un sorollet de demarrer que intenta pujar els “flaps” o ves a saber que, neguiteja una mica. Viatge tranquil, sense turbulències. M’equivoco en el tercer sudoku. L’hostessa alta crec que es d’un país de l’est. El color blau de la low cost, “como que no”. Aterratge suau. De l’avio a la terminal caminant cent metres. Fa calor. Lloguem un monovolum de nom àrab que vol dir vermell. Es gris. Al volant, el Raimon. En un tres i no res som a Santiago. A l’entrada un Mc.Auto. Aparquem. Pujadeta. Rodetes de quatre troleys que sonen en el paviment. Sabem a on anem però no com arribar. Pregunten a una noia. La noia es catalana, però ens indica bé. Segueix fen calor. Arribem a l'hostal. Digne, cèntric. Repartiment d’habitacions (4+3).

Es tard i tenim gana. Primera parada birres, ribeiro, pop i croquetes. Quin pa més bo. Ens claven (per primera i última vegada). Voltem. Trobem un lloc on podem seure. Ribeiro i Valdeorras (?). Dos tipus d’empanada. Chicharrones. Més Ribeiro i un Alvarinho. Un taula d’ibèrics i un altre de formatges. Guanyen els primers per golejada. Tarta de Santiago. Cafès. Els dos primers Orujos. Passejada. No se com ni perquè tornem a l’hotel. Te un pati preciós. Surt un Orujo de color verd. “Prosinečki” ens porta un altre d’un altre tipus. Marxem. Passegem. Entrem i sortim de locals. Acabem a La Cueva. Cubates amb gust a cirera. En “Lois”, un tipus singular parlant en plural. Atac de singlot. Sortim esgraonadament. Es tard, molt tard. A dormir.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Pista 2/20 ??????
BUFFF.....

Marc

Anònim ha dit...

Pistes aeroport : IATA: BCN - ICAO: LEBL
Dirección-cabeceras
7L/25R 3.743 mts. hormigón
7R/25L 2.660 mts. asfalto
2/20 2.540 mets. asfalto
Oriol

Anònim ha dit...

¡Sois mala gente (casi castellanos)!

Os estuvimos esperando (mi gente y yo) para irnos de fiesta y nada.

Eso sí, bien que os gustó el Black-Vodka que os recomendé... ideal para resacas duras.

Saludos desde Santiago.

Lois

Unknown ha dit...

Salistéis por la pista más corta... que yuyu... Es la que acaba en el mar???????

Me imagino que ayer estabáis para el arrastre. Aunque parece que distéis plantón a los lugareños que aún querían más farra... mal amigos... tendrías que habr aguantado hasta el final y empalmar con el día siguiente.

Lluís, no eres un poco "viejo" para estas aventuras?????

Espero con impaciencia la parte 2.

Syl

Anònim ha dit...

Hola Syl,

¿Porqué hablas en castellano?

Menos mal, así te puedo entender. Yo lo que no entiendo es porqué no vinieron de fiesta con nosotros.

Lois y los demás (muchos más)

Anònim ha dit...

vaig esta a Santiago fa poc...

i tambe hi han sudamericans,magrabins,fills de...i
castellans!!!la unica diferencia
es que tot es molt barato...!!!!

Gracias a ti no no a ti gracies a ti!!!

Ens veiemm aaaddeeeeuuuu

Anònim ha dit...

que pasa!!!!

a la cueva hi havia el Ronaldo amb
tres trevestis....estaba a baix i el lois era el seu xofer!!!

Gracias a ti....!!!

KENNEDY ha dit...

ah..i que, ja està? no vareu visitar ni tans sols l'apòstol? nomes menjar i beure ? (clar suposo que ficar i treure només la cartera de la butxaca) el que havia dit una vegada, a Santa Perpetua de la Moguda hi ha un bar que es diu els "Choqueros" que menjes tant bé o millor que on heu estat, i també tenen tarta Santiago..i molt millor de preu.
Festina in lentes..

Anònim ha dit...

QUIEN QUIERA CREER QUE CREA, Y QUIEN NO QUIERA CREER QUE NO CREA.....

Anònim ha dit...

Sembla que em vaig equivocar de destí! Pensava que el viatge de fémines a Madrid seria insuperable.
Encara que no canviaria mai un entrepà de calamars per un pulpo a la gallega.
Per cert, m'han dit que les gallegues tenen molt bones ... intencions!
Lluis ... ets genial ...
:-P
Rossi

Unknown ha dit...

Holaaaaa!!!

Pero que está pasando aquí???

Varias cosas:
1) Escribo en castellano porque lo prefiero y así me "diferencio" de los independentistas que conocistéis hace unos días.
2) No siguieron de marcha porque son unos BOCAS!!! Los conozco más que bien y desde hace mucho. Podéis aprovechar y organizar la despedida de soltero del que se casa y dejarlo KO.
3) El que corrige las faltas de Gracias a ti puede fijarse en las suyas ya que en catalán escibir hi han es INCORRECTO siempre és hi ha.
4) Chicas, Madrid, Ronaldinho, Rossi??? Me he perdido algo????

Me parece que por hoy ya me he desahogado.

Hasta pronto

10