dijous, 30 d’octubre del 2008

Fures

27/6/2006 La tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona diu : "l’Ajuntament està buscant, juntament amb la Generalitat, uns terrenys per fer un parc pels animals a Barcelona, obert a la ciutadania."

28/10/2008 La regidora de Medi Ambient (curiosament es la que abans era la tercera tinent d’Alcalde i ara es la cinquena) de l’Ajuntament de Barcelona presenta el nou Parc d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona (hom diu gossera).

Més de dos anys per trobar uns terrenys ... de propietat municipal. Molt be. Seguim. Les obres es començaran el 2010 i entrarà en funcionament el 2011. Buf. Les properes eleccions municipals seran ..... el 2011. Sembla que estarà situat entre dos escoles. Que es fotin els “pijos”. Llastima, una es pública. Molt a prop hi han dos més (una de privada i un altre de pública, fotuts al 50%). Continuem. Faran un edifici sostenible i posaran bombetes de baix consum (se m’escapa el riure). També hi haurà una sala d’actes per 60 persones, si, si, una sala d’actes (suposo que deu ser per "el foment de les adopcions, el benestar dels animals i l'educació ambiental dels ciutadans, sobretot els escolars"). Torno a esbufegar. Buf. Seguim. El cost total serà de nou millons d’euros. Nou nou. 9.000.000 d’euros. Espero que pel 2010 ja s’hagi acabat la crisi, i si continua igual ho colen com a “gasto social para los más perjudicados por la crisis”. (NOTA: Amb aquest import tindríem per un centenar d’A-8 i ara em titllaran de “manca de sentit d’estat”). En aquest CAAC (tot ha de tenir acrònims ?), hi haurà lloc per 250 gossos, 200 gats i unes quantes fures !!!!! (en castellà hurones). Tot plegat em sembla que vivim en un país de nous rics on les prioritats no estan ben fixades o potser rebre educació ambiental dins d’una gossera es prioritari i estic mal fixat.

Per cert, estimada Immacula Mayol i Beltran (la que ara es cinquena i abans tercera), quan dius “que des de fa quatre anys està prohibit sacrificar els animals perduts o abandonats a la via pública” crec que t’equivoques. En la llei 22/2003 de 4 de juliol coneguda com “de protecció d’animals” en la disposició final quarta diu textualment “Aquesta Llei entra en vigor al cap de vint dies d'haver estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, llevat de l'article 11.1, que entra en vigor l'1 de gener de 2007.” L’article 11.1 diu “Sacrifici i esterilització d'animals : Es prohibeix el sacrifici de gats i gossos a les instal•lacions per al manteniment d'animals de companyia, i als nuclis zoològics en general, excepte pels motius humanitaris i sanitaris que s'estableixin per via reglamentària.”. Encara no fa dos anys de la prohibició. Un error el te qualsevol.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Té tota la raó, senyor xicoy, tota la raó!

Ara només li falta mirar-se una mica més el melic.... políticament parlant, es clar!

laseis66 ha dit...

Es una locura, un centro para animales de compañía entra colegios, estos compañeros de Iniciativa deberían de proponer el inmediato traslado de estos a la "Monumental", donde los "animalitos" de dos patas y un cocodrilo, podrían ser debidamente tratados, en aras, de ni molestar ni perjudicar las reuniones que tenemos que celebrar los "60 principales"

Aixo de que el amant vagi amb una de mes jove, realment, altera la percepcio de les coses.

Anònim ha dit...

un centre d'acollida per a animals de companyia entre dues escoles...

si es queixen de que les aules de primària tenen més alumnes dels permesos, pk no utilitzen aquests fantàstics terrenys per a fer una altra escola?¿?

i axiò de que hi hagi lloc per a fures... no se si n'hi ha tantes com per aixo no?¿?

Helena

Unknown ha dit...

Bueno així els nens de les escoles podran escollir entre passar per les sales de Narco i la gossera...
No són 4 anys són 5 i escaig si els meus càlculs estan be, oi?
Potser, el dia que s´acabin les obres en TROC trobarà una novieta...

Unknown ha dit...

COMPANYS!!!!!
Hem de entrar en acció... Hem de denunciar a tota la maquinària opressora que es pateja els nostres diners i a sobre ens treu el dret de decidir.....
A LAS BARRICADAAAAASSSSS!!!!!!!!
(a aquest pas, seré jo qui acabará a la gossera... bé, com a mínim tindré un "piset" digne a una zona "guais")
9 milions d'€... la casa es grande...