dimarts, 28 d’octubre del 2008

Remember when ....

Quan érem petits, jugàvem a “barquitos”, si, si llavors, com a mínim jo, jugava a “barquitos” (no barquetes ni vaixells) . Dues persones, dos trossos de paper, llapis i imaginació. No recordo exactament quants submarins, destructors, fragates, creuers i portaavions es posaven ni de quants quadrets utilitzàvem, segurament un 8x8 o un 10x10. Crec que no s’ha perdut del tot. Paraules com aigua, tocat o “tocado y hundido” em venen a la memòria (al Raimon, l’hi venia Ausiàs March) i com se m’apareix el record d’aquest joc a classe (nens, no llegiu això).
Quan ets un nen, jugues amb els números i lletres, de gran, els associes a conceptes més o menys propers. A1 A2 B1, al carnet de conduir, C3 i C4, als explosius, F4 al caça bombarder, G7 i/o G8 al “club selecte” (què és com el club super-tres però molt, molt reduït).
Juguem ?. Vinga.
- A8
- Cagada
Però cagada, en que ? En el cost, es relatiu, Feu una petita operació per ciutadans i veurem que el cost de que "algú" pugui “fardar” de cotxe, es gaire be irrisori. Feu, feu números, si ho paguessin els votants d’ERC a les últimes eleccions al Parlament, els hi sortiria només a 0,202 € per quatre anys o 0,051 € per any. Es poden anar fent moltes combinacions, això si, sempre et sortiria millor de preu si estàs en el grup majoritari.
Però sempre ens quedem en la superfície i no gratem gaire. Un dels usuaris habituals de l’andròmina (no comptem al xofer, ni l’escolta) inverteix, millor dit, gasta, gasta tampoc, ho deixarem amb triga, un mínim d’una hora (109 km, 11,90 € peatges, i combustible ....) per anar de casa seva a seu lloc de treball. A l’anada, et pots entretenir amb llegir els diaris o els resums de premsa que algú ha decidit que es el que et convenia llegir. Però a la tornada, necessitem relaxar-nos, no amb un concert de música clàssica, no amb la lectura d’un bon llibre, i menys mirant per la finestra (no fos cas que veiéssim la realitat), el que de veritat ens ha d’ajudar a desconnectar-nos es un televisió. Pel que diuen que ha costat, deu ser per veure programes de la BBC o del Discovery Channel (connexió via satèl•lit) i no pas per veure “España Directo” o “Las Hormigas”. Per veure les noticies del K33 (l’Info K), senzilles i entenedores, no se si feia falta el satèl•lit. Tinc un dubte, també tindrà posats els auriculars escoltant la radio mentre mira la televisió?

PD : Per economistes o directors financers (ara que no teniu feina). Valor cotxe mercat : 93.000 € aprox. Renting a 4 anys publicat en premsa 83.686 €. Realment, l’economia decreixerà i molt els propers anys o tot forma part del pla de rescat dels bancs. Quines garanties dona el Parlament per assegurar que pagarà el “renting” ? Que els tornarem a votar ?. Jo també em vull canviar el cotxe. Abans, el Honda CRV portava una tauleta de picnic al maleter ......
PD(2) : Abans de publicar aquest post, el Molt Honorable ha demanat disculpes perquè algú havia decidit que l’hi calia això. a) Si no és funcionari, al carrer. b) Si és funcionari, “visca la funció pública” i c) I si ha estat el Carretero qui ho ha proposat ?. d) Quin cotxe portes, Saura, contamina ? Santa paciència

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Shhhhh! Mejor no digo nada o meteré la pata hasta "aquí"

laseis66 ha dit...

C3 Agua, H8 tocado, I6 tocado y hundido............. 4 submarinos, 3 destructores, 2 cruceros y 1 acorazado.

Una duda, le acompaña otro coche con la escolta? En caso afirmativo, MARCA y MODELO?

Por cierto, has calculado el coste, y si podiamos sustituir el viaje de Ronda General Mitre al Palau (el 16 te deja bastante cerca) durante mas de 20 años?

Anònim ha dit...

Rencunies, rencunies. Sempre hem de tornar a Paracuellos del Jarama ?
Santiago C.

laseis66 ha dit...

Qui oblida el passat esta condemnat a tornar a viurel............AJUDA, HELP, SOS, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

ah, pero de veritat algu es pensa que aixo no es el pa de cada dia en el mon dels politics?? Ahhhhhhh ( com diria el Monegal )

Anonim Marc

Anònim ha dit...

O sigui que el que decideix la actualitat catalana és el diari ABC...m'encanta, mai serem res...una regió de merda...ja posats...canvio d'idioma i tot...
venga pues duro con los politicos catalanes...a por ellos!!!

Lluís ha dit...

El que s’ha criticat des de molts mitjans de comunicació, ABC inclòs (grans esqueles), es la despesa. Jo no critico la despesa, faig sàtira del us que es pot donar als “extres”. Podria fer mofa de les explicacions donades posteriorment, però per respecte a la institució no afegiré mes llenya al foc.

Unknown ha dit...

Això de posar llenya al foc s´està posant de moda oi????