dimecres, 16 de setembre del 2009

Gallina de piel


És un tòpic si, però mai tan ben dit, que una imatge, o cinquanta, valen més que mil paraules. Aquí us deixo “el REGAL” de la pubilla de casa que amb molt d’amor ha resumit aquest pocs anys de vida que porto. Gràcies Helena.






5 comentaris:

Xikrinskigirikiski ha dit...

Ohhhh, que bonic!!!!
Veient això intento fer-me una idea de com seré quan faci 50 anys, el cos ens canvia molt, però qui té cara de pillín, la té sempre!! ;)

P.D: en algunes fotos he reconegut primer al Johan ( el holandes volador ) que al Luigi!!

Felicitats i a seguir celebrant-ho!!!

Isaac ha dit...

Gallina de piel, molt maco!

El Johan només té 50 anys?

Què tendres els nens quan són petits... quan són grans també, no? :-)

Veig que has fet coses en 50 anys, però encara falta la foto aquella del vaixell... i altres de "Cal Joel".

Isaac

KENNEDY ha dit...

Doncs noi, moltes felicitats, aquest reportatge m'ha arribat al moll de l'os; perquè està ben currat, i perquè hi ha molt d'amor. Com diu el Leonard; “Ain't no cure for Love”, i que així sigui. I si, es veritat, semblaves un nord-americà del partit demòcrata quan eres "una mica més jovenet" perquè es clar, el reportatge ho demostra: “Ostres, com passen els anys” ja se sap , ni filòsofs, ni poetes hi poden fer res amb aixó...ALTRE COP : MOLTES FELICITATS D’UN SABADELLENC.

Unknown ha dit...

50!!??? Però si sembla que tinguis l´edat del Marc o de l´Isaac... Et conderves molt rebé... segueix fent bici a Catellterçol!
Smuack

El Boticario Implacable ha dit...

Cinquanta!!! Però tio, que en tens cinquanta!!! Això són molts no?
Jeje, de jove semblaves els del vídeo "Amo a Laura"... però de totes em quedo aquella en que vesteixes els colors del teu equip: EL REAL MADRÍZ!!! Que te han pillao!!! I trobo a faltar la foto fumant un porrete als 70... Però em penso que les burrades les fas ara, no?
Sigui com sigui, m'afegeixo a les felicitacions, pels 50 i per tenir la sort de que jo no surti a cap de les fotos...