dimarts, 14 de juliol del 2009

Peix al cove


Sembla que ja tenim finançament. Ahir els únics que s’atrevien a donar xifres van ser els d’ERC. Crec que es mereixen el premi Nobel de Matemàtiques (si no existeix doncs el creem). Sembla que han necessitat dos dies per arribar a dir una xifra, màgica, 3.855 milions d’euros de més. El govern sembla un xic menys espavilat , sembla, ja ha dit que dijous farà pública la seva pròpia projecció. Ai Ai Ai. Projecció!!! Ai Ai Ai. Sembla que arribar al sostre en quatre en comptes de tres anys com diu l’Estatut no es cap problema, potser ho interpreten com pagar a 365 dies, el que no resta clar, com tot plegat és el dia de pagament, 20 o 25. Si la resta d’autonomies fan també els seus càlculs “projeccionals” sembla que la xifra dels “euros de més” surt com molt gran. D’on trauran aquests diners? Importa? Com diu aquella dita tan “castiza”, “la casa es grande y no repara en gastos”.


Tinc males vibracions. Ens les han fetes de tots els colors i crec que s’ha d’estar molt amatent perquè no torni a passar com ha passat fins ara. Seria la persona més contenta d’aquest món si les meves males vibracions no es compleixen, però la fama de “trileros”, per no dir lladres, que tenen a Madrid no em fa estar gens tranquil. Al final, tant contents quasi tots i s’enriuen de la política de CiU de l’època del “peix al cove”. A mi em sembla que és una repetició, CiU hi posava verat i el tripartit sembla que hi posi mero o llobarro, igual ha estat la inflació o l’adaptació al euro. Crec que al cove ens han colat un peix de roca, ple d’espines, però com a mínim podrem fer un bon fumet.

5 comentaris:

Soy tu madre, eh! ha dit...

I pels que no ens agrada el peix, que??? eh?eh?eh?!

Anònim ha dit...

Ja ho pots ben dir, peix de roca. Un fumet justet i prou. Com tu, no en crec res ni me'n fio ni un pèl, després de tantes mentides...I mira que a mi sí que m'agrada el peix, jejeje.

quimet que fort que vas ha dit...

ostia puta tot aixo es una estafa!!!
el que no volen es perdra la cadira aquests del tripi partit!!!
una ralla per tirar el susto cap a avall es lo millor que hi ha!!!
eh Quimet....??jejeej

Isaac ha dit...

Bon anàlisi... i segur que el mestre trilero ZP ens l'ha colat.
Però amb el ZP t'agrada més que te la colin que amb el Aznar.

Però enganyar t'enganya igual o més!

Isaac

Anònim ha dit...

Arribo com a mínim un mes tard al tema... i de fet he vingut a parar al teu comentari sobre el finançament, Lluís, per casualitat... seguint el fil dels enllaços de la nicaragua sandinista del d'Olesa i companyia. Però mira, un mes més tard veig al Patxi López a la tele parlant de la "salut de ferro" (paraules textuals que ha dit en un euskara que m'ha sonat castellà) del seu pacte amb el PP per tornar a portar el País Basc pel bon camí. A nosaltres els socialistes (catalans) també ens estan portant pel bon camí (el del suquet de peix amb peix de piscifactoria)... i és que gràcies al carisma del nostre president (aquest que no és que parli poc per discreció, sinó que probablement no té res per dir) hem aconseguit el millor acord possible, curiosament dos dies abans que les coses se li posessin difícils i entrés en temps de descompte. Dels números no cal ni preocupar-se'n perquè les dades sobre terminis i amortitzacions fan riure. I cola, i és que som tan desgraciats que el suquet de peix si cal ens el pintem a l'oli i ens quedem igual de contents. M