dimecres, 22 d’abril del 2009

Rics i plens


Lo riu és vida. Lo riu baixa ple. Lo riu d’aquí ben poc baixarà més ple. Lo riu baixa amb les aigües tèrboles. Ara diuen que pel maig tot arreglat. Per fi un reconeixement. Si s’ha d’arreglar quelcom vol dir que hi ha alguna cosa que no funciona. És una interpretació, segurament el “arreglat”, per uns quants és allò que hom fa quan surt a la nit, es vesteix una mica millor (o pitjor) i es pinta (elles o ells, que darrerament diuen que es porta). El problema vindrà ara. Nosaltres volem vestir de Prêt-à-Porter, de sastre de luxe però ens proposaran vestir de “mercadillu” però de la temporada passada. En comencem a estar una mica tips, o una mica més tips, o molt més tips. I no hi ha manera. Fem campanyes de millora d’imatge i res. Fem el paper de l’ase que rep tots els cops, i res, bé, unes quantes garrotades més. Ens pensem que la part “catalana” del partit que governa donarà un cop a taula i l’únic que aconseguim és sentir a un ploramiques amb un to neutre amenaçant amb no res.

Demà estrenen el documental Cataluña-Espanya. Nosaltres, els d’aquí, ens ho mirarem d’una manera expectant. Les cares de la gent de la resta de l’estat que tinguin les ganes de veure-la desitjo que no siguin com les que vaig veure ahir quan escoltaven al pobre Ridao a la tele. Tots estaven “frunciendo el ceño”!!! Esperem que sigui una aportació cap a la construcció (anava a dir edifici, però algun llest veuria una connotació amb d’altres construccions) d’una estructura ferma que ens permeti poder fer país. Perquè crec que és això el que s’ha perdut. Fins que no recuperem la consciència del que som i ens aclarim del que realment volem, no tirarem endavant.

I també demà tots anirem a comprar el llibre del Kracòvia o el del Polònia, així ens farem cada dia més rics i més plens. Bon cop de falç.


12 comentaris:

Isaac ha dit...

Bona tarda,

Només confirmar lo del Ridao ahir, tela marinera.
La gent és molt poc (o gens) tolerant, i també li van recordar lo de BCN Antitaurina... al final haurem de demanar perdó per ser com som.

Isaac

PD: Al KEKA li agrada molt el llibre del Crackòvia, sobretot sobretot, per les fotos. No sap "lligir".

KEKA ha dit...

lligir??? míster, que es LLIGIR??

El Boticario Implacable ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El Boticario Implacable ha dit...

Fem com els grecs!!! Cremem-ho tot!!! Trinxem-ho tot!!! Revolusión o muerte!!!

Unknown ha dit...

Jajajajaja! A mi em va fer més gràcia quan vaig veure parlar el Duran i Lleida i se li va encendre la llumeta vermella... "TIME IS OVER"

Catalan,TodoAquelQueViveYTrabajaEnCatalunya..AunqueSeaHonorable.cat ha dit...

País? Quin País?
Bonanova?, Barcelona?, Catalunya?, Ejpanya, Europa
(CEE, of course), In the World?

Demanar perdo per se com som?
Qui?
Naltres?, Ells?, Els altres?

Cremem?, Trixem?, Revolucio?
Ay Ay Ay

Que es el que ens fa diferents?.
Som diferents?
Qui?

Perque aquet complexe, que gairabe no se si es de superioritat,
per amagar el de inferioritat,
o es de inferioritat manifesta.

Preguntes, preguntes, preguntes?
Sant Pare, iluminam!!!!!!!

P.S. Senyor propietari del blog, jo vull coneixer el comentaris que vos elimineu.

ElPropietariDelBloc ha dit...

ACLARIMENT:
Aquest propietari (abans que els marxistes-leninistes em neguin la propietat privada) no ha eliminat cap comentari.
Per la proximitat horaria segurament ha estat el "El Boticario Implacable" (que sospito qui es) que ho ha esborrat ell mateix.

ElPutuAmu.

Comentaria eliminada ha dit...

Aquest comentari es nega a intervenir en aquest tema. Menys plorar i més pensar

El Boticario Implacable ha dit...

Si, si, el propietari d'aquest blog té molts defectes, entre els pitjors, el ser amic meu. Però lo de negar la llibertat d'expressió, ah, no, això si que no. Jo mateix vaig eliminar el comentari, que pels curiosos, era exactament igual que el següent. Inexperiència en l'ús de blogs, curiositat innata, ganes d'experimentar...

Unknown ha dit...

Com sou... tant el propietari del blog com el que escriu poden eliminar... o és que no us ha passat mai???? Gente de poco mundo!!!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Jijijjijijiji