dimecres, 15 d’abril del 2009

L’estiu es a la cantonada


Be, ja tornem a ser-hi. Ja ha passat la Setmana Santa. Un altre període de vacances amb connotacions religioses que a la majoria tant se li’n fot. He pensat més d’un cop en que s’hauria de canviar la denominació de determinades festivitats ja que estem avocats cada dia més a un “tot plegat” laic, però reflexionant una mica, me n’adono que si ho canviem correm el risc de perdre una mica els nostre orígens i com diu aquell “qui perd els orígens perd la identitat”. Un altre dia reflexionaré sobre això de la identitat igual arribo a la conclusió de que si no ens serveix per res, doncs els orígens menys. Hi ha el risc de tornar a celebrar el 18 de juliol, i que a ningú posi el crit al cel, que el dia de la “raza” encara es celebra, s’ha de dir que sota un altre denominació.

La família, be gracies. Comença a patir signes de fragmentació. Ei, que ningú es pensi que van mal dades, ans el contrari, som víctimes dels anys i ja algú comença a volar una mica pel seu compte. Millor anar-se preparant per aquest futur que cada dia s’apropa més.

I la crisi, va fent el seu lent camí. Des de fa un parell de dies, es poden llegir noticies amb un lleuger to optimista. Ara el que ja no sabem es si aquestes noticies son veritat o son l’ampolla mig plena que vol veure la premsa, que es comença a donar que si van molt mal dades ells també hauran de tancar. No se com van de subscriptors però el cert es que de publicitat cada dia es veu menys.

Al final resulta que ens queixem de vici. Tenim el Barça millor que mai, i que duri. Tenim més aigua que fa molts i molts anys. La Cope vol fer fora al Federico Jiménez Losantos (be, això no se si es bo o dolent). La meva estimada ministra, ara resulta que ven bases espanyoles a l’estranger. Un bolivià molt conegut deixa la vaga de fam. Jajajajaja (perdoneu-me aquesta petita llicencia, però es que fa riure). I a la fantàstica autoproclamada ciutat antitaurina de Barcelona, s’ha venut tot l’aforament de la Monumental en 50 minuts, no per un concert, per una “corrida” en solitari de José Tomás. Ole, Ole, Ole.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Al final un blog que no és pessimista...ves per on t'apuntes al carro de l'Obama! Millor, millor, que ja n'estem tips tots plegats de tanta depressió.
Per cert, i tant com a la cantonada...

Unknown ha dit...

Osti tu! Com vols que tinguem sequera si no ha deixat de ploure en quasi tot l´estiu.
Per cert, el teu primer aniversari del Blog és del 31 de març: FELICITATS I PER MOLTES ENTRADES MÉS.
En quant a José Tomás al meu Google ADS resulta que fan publicitat per a vendre entrades... AGH!!!!!!!!! M´ho han fet a posta?
Un petonàs a tots i als que comencen a volar solets o quasi...

JOAN LLUÍS PÉREZ-FRANCESCH ha dit...

Hola Lluís,
Gràcies per deixar el teu record al meu blog. He anat a parar al teu. Felicitats.
Tot i tots estem molt canviats després de 40 anys!

SympathyForLadySpring ha dit...

Gràcies gràcies gràcies, i és que a més tens raó.

JoSiEmConsideroUnHumanista ha dit...

Crec, que vist lo vist em borrare d'aci......ja es deixa fer comentaris a tothom!!!!!!!!

De tota mena, reprenent el fil del meu pensament anterior. Lluis, pensa que a la fi, guanyas un fill/s, no pas perds un, je je je, aixo es el sempre es diu, pero la veritat es que te has de començar a plantejar, que pasara a ser un cero a l'esquerra.....esquerra?, qui vol la esquerra?, com es posible que a la Taula del Parlament hi ha persones marxiste-leninistes quan la URSS ja no existies?, encara que de veritat, com es posible que hi hagi persones que encara creguin amb una ideologia de la que el seu cap, infalible seegons diuen, es capaç de dir, i quedarse tan panxo, que "el uso del condon ayuda a la propagación del SIDA en Africa".

Habemus Papa
Deu em lliuri d'aquet Papa i, per damunt de tot, del que el tenen com un exemple d'humanisme.


Uf, es dilluns, es nota?