dimarts, 20 de gener del 2009

Estalvi de 130 minuts

Encara que sembli mentida, el film que ara us explico (amb les màxims ets i uts) es d’estrena. Guionistes, productors, o qui sigui: Ens estem quedant sense cap mena d’originalitat ? Tot, tot ha de ser tant obvi i suat ? Sis plau, no aneu a veure aquest film. No paga la pena ni tant sols baixar-ho d’internet.

Titol: Qüestió d’honor (Pride and Glory).
Protagonistes: Policia pare (Jon Voight). Policia fill “pse”. (Noah Emmerich). Policia fill bo (Edward Norton). Policia gendre dolent (Colin Farrell).
Sinopsi (de fet ho explico tot): Escena de futbol americà. Guanyen els “bons”. Trucada. Han caigut un grapat de polis. Escena del tiroteig. Fa fred. Escena hospital, tota la família hi es. El pare, els dos fills i el gendre. Gran desesperació. El pare demana al fill bo que ho investigui. El fill bo no podia viure en un altre lloc que no fos en un vaixell al riu. Fa el rol de policia que no ha superat una experiència anterior.
Investigació. El bo sap castellà (no està demostrat que saber castellà et faci bo). Indicis de corrupció policial. Certificació de corrupció policial. Proper divorci (del bo). Dia de Nadal. Dona de policia (del pse) malalta de càncer. Situació tensa a taula (el pare es va de la llengua gracies a uns quants "bourbons"). Enterrament dels policies morts. Gaites. Doblegament de la bandera que cobreix el fèretre. Contactes entre germans. Mentides. Contactes patern filials. Trets. Els dolents son molt dolents. Coacció policial. Violència i extorsió per obtenir informació. Troben al dolent (el dolent havia d’explicar que tot es un muntatge de la policia, que manega tot el tràfic de drogues). Mor el dolent. Es obvi que el mata el policia dolent però fa semblar que hagi estat el bo. El policia fill “pse” (que és cap de comissaria, i no te res a veure amb la comissaria dels Mossos de les Corts) comença neteja. Periodista investiga. Policia netejat es suïcida. Assumptes interns. Declaració a mitges. Els policies dolents acusen al policia bo. La família intenta arreglar-ho. Mes violència. Revolta popular contra la policia. Baralla entre policia bo i policia dolent. Acaba amb un cop amb una bola de billar. Auto immolació. Germans marxen plegats. El pare i els dos fills entren als jutjats. Fi.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Please:

Podria hacerme el favor de resumir los 110 minutos que dura "Il Divo"?.
Considerando que creo qeu has visto el "film", dos veces y en dos idiomas, creo que puedo llegar a ahorrame los siete euros y pico que vale el cine.

Esperando ansioso.............

Lluís ha dit...

Caro Aldo (RIP) :

Come un sommario io lascia questa frase :
La mostruosa,
inconfessabile contraddizione : perpetuare il male per fare il bene,
che mi rende cinico e indecifrabile.

Il divo Giulio, la prima lettera dell'alfabeto, il gobbo, la volpe, il Moloch, la salamandra, il Papa nero, l'eternita, I'uomo delle tenebre, Belzebu.

Isaac ha dit...

Lluís, aquesta no te la perdono... explicar-me el film.

L'HAVIA GRAVAT.

Isaac

Anònim ha dit...

perpetuare il male per fare il bene

Fantastica definicio, demanare que es façi eslogan oficial del partit

Unknown ha dit...

Ja sabia jo que això d´anar al Cine Bailén no era bona idea...
Isaac tot i que l´hagi explicat pots veure-la... l´Edward Norton sol ser un bon actor...

Lluís ha dit...

Caro CiDes...Unió :

Preferire questa frase :

Abbiamo un mandato divino!
Bisogna amare Dio per capire quanto e necessario il male per avere il bene.

Ciao.
I'uomo delle tenebre

KENNEDY ha dit...

" a sabia jo que això d´anar al Cine Bailén no era bona idea" nye nye nye nye....
i què, al menys ens van obrir tot el cinema només per a nosaltres, perquè ens agrada la cultura, perquè tenim sensibilitat i inquituts. A d'altres cinemes de la "zona alta" on projectaven "Crepusculo" (sinopsis: quan la seva mare es casa per 2ª vegada, una noia decideix anar-se'n a viure amb el seu pare) quina mena de tonteria veieu allì? no es projecte res més intressant? ah si.."Una familia con classe" una altre tonteria, per aixó no hi va ningú aquelles hores, per la zona alta, ara envio un e-mail a l'Ajuntament perquè us deixi a les fosques..apa com els anys 30 , que només hi havien horts allí..
tu ves fent, ves...
Visca el carrer Bailén...visca Sabadell.

Unknown ha dit...

Ehhhh!!!!! Que al Boliche també teniem la sala pràcticament per a nosaltres!!!