dijous, 4 de desembre del 2008

I qué es diu pel poble ?

En els temps que corren, on tots els indicadors apunten…. cap a on apunten (no vull acusacions de negativisme i menys d’escampar el desànim i la frustració), es sorprenent que alguna cosa porti el pas canviat i creixi exponencialment. Em refereixo a la marca aquesta de les capsuletes de cafè. Primer de tot, felicitar als responsables de l’empresa suïssa per haver encertat amb una campanya de màrqueting que transmet una certa elegància molt amb consonància amb el disseny del producte. Una mica “pijo”, tot plegat. El cafè que surt, sembla prou bo, segur que els més puristes no el troben del tot bo, però crec que per la majoria dels mortals està bé. No fa gaire temps, era poca la gent que a casa tenia una cafetera exprés, el mes normal de tot era la típica “Oroley” o la “Melita” i molt abans el famós mitjó. Els temps canvien. Per els més nouvinguts en aquest tema, fa molts anys, potser uns deu, que aquest invent corre per aquests mons de Deu, però la versió senzilla te unes capsules bastant diferents i no fa el cafè tant bo. La moda o necessitat aquesta de l’ecologia també els hi ha tocat i no per bé. Sembla que les capsuletes contaminen o com a mínim contaminem com les utilitzem, o sigui de forma neta. Si haguéssim d’obrir-les i buidar el marro i fer la separació a les deixalles igual l’èxit seria diferent. Ara, comencem a ser pocs (tot es relatiu) els que no la tenim. A Barcelona, la xarxa de distribució ha crescut molt. Desconec si en entorns no tan urbans arriba amb facilitat. Tenen sort els que encara es poden llevar al matí i anar a prendre un cafè al bar del poble, el gust del qual pot ser discutible, llegir el diari i després poder respondre a la pregunta “I que es diu pel poble ?”. Cada dia menys sociables. Ui, no he dit la marca, no ? NESPRESso. El dimecres compra nespres. Llums, naps, nespres. Oh lai la.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

No et preocupis nasaltres tampoc la tenim.
Intueixo que hi ha un pèl d´enveja amb el senyor que fa l´anunci...
Per cert, han tancat la botiga del C/ folgaroles i han obert una nova i més gran allà on vas anar de rebaixes/liquidació aquest estiu... ja saps on dic oi? Entre Mandri i Plça Bonanova...
Per a la teva info pot ser un bon regal de nadal!
Appali!

Lluís ha dit...

I lo maca que queda la cuina amb pocs embalums ?
What else ?

Isaac ha dit...

Hola,

Jo sóc una "víctima" del cafè aquest, ja que "uns" me la van regalar per una festa que vaig fer :-)

Total, és una PIJADA, pijo, pijo. Em gasto una pasta en càpsules.

Però que vols que et digui, cada matí em faig un cafè de collons, boníssim. Mentre pugui la faré servir, però el pitjor és quan tens sopars a casa... se'n "foten" unes quantes... n'hi ha algun que repeteix i tot. M'han dit que si fas més d'un cafè amb una càpsula hi ha gent que no se'n dóna compte... ;-)

Els qui no la tingueu i us agradi el cafè de mitjó, no perdeu ni temps ni diners.
Per la resta, MASTERCARD.

What else?

Isaac

Anònim ha dit...

Avís pel proper post... a Olesa en diem Anous, ANOUS!! ( pances i figues, Anous i olives,.... ) val???
no vull pas haver d'enfadar-me!

Isaac ha dit...

Els d'Olesa són els mateixos amb els qui pots reciclar les càpsules.

Anònim ha dit...

Ei pajaros!!!!

a Can Estruc el cafe encara es fa
en cafatera.Encara fem bullir l.aigua i que per molts anys ho poguem fer!!!
despres del cafe unes bones gotes pel cor que no faltin!!!
apali...