diumenge, 27 de juliol del 2008

Silenci


Es va fer el silenci. Va passar dissabte. En el trencacames de Castellterçol. Com deia la cançó “Oh vella xiruca, quantes hores passades, quanta alegria fa reviure en el meu cor .....”. Hem conviscut més de dos anys. Aquest darrer any em fet molts i molts quilometres junts. Corrents, caminant, pedalejant. Duraves molt. Gairebé no recordo res del que em posaves però sempre estaves amb mi, fidel. Dues “mitges”, unes quantes horetes, les mes difícils, de la MM, i hores i hores d’entrenament. De nit em feies aïllar-me dels sorolls de la por. Em trobo nu. No se si podré tornar a córrer sense tu. I has marxat així, de cop, sense avisar, i això es lleig. Ara que estic en un encreuament de camins, no m’ho podies fer, això no. Cap a quin canto tiro ? T’he tractat com si fossis de la família, i tu m’ho has pagat amb fidelitat i abnegació. Es possible que el canvi de localització no t’hagi agradat prou, o la manca de renovació, però clar, tu no t’has queixat mai. Potser es això, que et sentia però no t’escoltava. De tot s’ha d’aprendre, encara que sigui en moments tristos. Adeu, reproductor del meu cor.


10 comentaris:

Nicaragua Sandinista! ha dit...

al ebay n'hi han a bon preu. aprofita!

Unknown ha dit...

Bateria?? Cop??? Disc dur???
Si es bateria tinc el kit per reparar-ho, sino... ki lo sá
de tota manera hi han llocs especialitzats en reparar-ne. A Londres en vaig veure un fotimer (aqui encara vivim al pleistocè informàtic)

Unknown ha dit...

Sempre estàs a temps de comprar-te un altre amb el que ha sobrat de les obres...

Unknown ha dit...

mira't això, potser tens sort:
http://www.ipodizados.com/como-reparar-nuestro-ipod

Lluís ha dit...

Ipod, Ipod. Hi ha vida despres de la Ipod.
Es(era) : ZEN V de Creative.

laseis66 ha dit...

Creative, creative, creative, que hi ha de creatiu en un aparell que nomes fa...... o soroll insoportable, o un tonet impresentable.

Oh potser en la musica que hi poses?
Ahi viene Ramón, Ahi viene Ramón

Anònim ha dit...

Lluis, lluis, lluis...
les obres t'han afectat massa ... et deixes barba i a sobre et fas fetixista!
Kisses Cirano!

Unknown ha dit...

quan tornis de vacances parlem....

Anònim ha dit...

Ca fort! Estava omplint el formulari per enviar-te un comentari al post aquest de silenci, i saps quina paraula m'ha sortit per verificar?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TRANSITOR!!!!!

jejejeje

Unknown ha dit...

Hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Estàs viu????????????????