dimecres, 4 de juny del 2008

Crisis? What Crisis?

Crisi, qui ha dit que estem entrant en crisi i/o recessió ?. Qui determina quins paràmetres son els que s'han d'aplicar per determinar tal concepte. La inflació puja, l'atur també, els indicadors d'estalvi de les famílies (n'hi han encara ?) son molt baixos. Diuen que el consum es paupèrrim. La venda de cotxes baixa alarmantment i no parlem de la construcció. Tot això son "imputs" que ens arriben del mitjans de comunicació. Algun es cert, encara que no estic aturat, el menjar, l'oci, la gasolina puja, estalviar, lo just i sí, fa temps que no em compro un cotxe, encara que ara sembla que farem alguna obra menor a casa. Però no ens enganyem, la situació, encara que no volguda estava anunciada. Des de la implantació de l'Euro hem viscut en una espiral alcista, però com deien que l'economia anava be, miràvem cap un altre costat. Ens em anat empobrint lentament. I ara resulta que som pobres. Però algú s'haurà enriquit aquets darrers anys o resulta que de sobte s'han arruïnat. Com es pot viure en una economia que creix contínuament però que ens ha empobrit ? A on és la trampa, si és que existeix, o és que l'economia és com l'art, s'ha de ser sensible per entendre-la. Al final resultarà que els veritables mals econòmics no son les crisis, si no els períodes de creixement. El que ara està fent molta gent, reclamant mesures als que hem escollit per governar-nos, s'hauria d'haver fet quan tot eren flors i violes. Morirem per el fracàs del èxit. Però es curiós, avui he estat a un establiment de consum d'oci (algú pot dir cultural) i hi havien les cues de sempre per pagar i els bitllets i les targes semblava que corrien com sempre. ''Crisis ? What Crisis ?''.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja et deia jo que eres el més clarivident de tots! Este es mi niño....

Anònim ha dit...

ei bona tarda....

La crisis ha començat x se sap aqui
arrosegara???
Aquest es el problema mes important!!!
Tot son cicles hi ara be un de molt dolent...agafeu aire!!!
X tranquils x encara que hi hagui netejar de tots els serveis,negocis...sempre hi hauran negres,moros,sud americans i ...!!!

gracias a ti...

Unknown ha dit...

LA CRISI EXISTEIX!!!!
Teniu alguna inversió en borsa???? Si és així segur que heu perdut molts i molts diners.
I pregunta a l´autor... Obres menors a casa??? Pensava que us la venieu... proba de posar el pis en venta aviam cuanta penya està disposada a endeutar-se per un pis avui en dia... Ep!!!
Hi ha crisi!!! Tot gràcies als nostres amics de EEUU.

laseis66 ha dit...

i jo em demano...........perque sempre son els rics els que es preoucupen de la crisis. l'immigrant de pro esta patint la mal anomenada CRISIS, desde el primer dia que va arrivar aci, i per supossat, ha perdut un "fotime" de "pasta", pero el que es segur, es que no ho ha fet a LA BORSA