dimecres, 15 de desembre del 2010

Síndrome d'abstinència

Diu la wikipedia que “La síndrome d'abstinència és el conjunt de reaccions físiques o corporals que succeeixen quan una persona amb addicció a una substància (alcohol o begudes amb etanol, tabac o altres drogues) deixa de consumir-la”. També afegeix que “Aquesta síndrome també pot presentar-se en algunes patologies psicològiques com la Dependència Emocional, on no es depèn d'una substància o droga, però sí d'afecte desmesurat o dependència cap a altra persona” i jo afegiria cap a un grup de persones.

I això devia passar-li a cert director tècnic que en busca d’una teràpia substitutiva estava ahir a la nit a l’auditori escoltant la orquestra sifònica del Teatre de Mariinski, que sona com el Barça. Espero que l’Andoni no confongui el Korneiev amb el Prokófiev.




Nota: La orquestra del vídeo no es la mateixa, el director, sí, i la peça… be pot assemblar-se al segon gol de la maneta al Madrid , 21 passes en 58 segons. Parlem d’ART.

3 comentaris:

Isaac ha dit...

Hi ha qui va a concerts de clàssica i altres a concerts de Manus i Chaos.

Diferent.

killtoclassics.org ha dit...

ART?. On?. Al pentinat del director "calvo" amb melenes?. Al soroll de un raspall al netegar les dents? Al só de les botxines del cotxes aturats? A les caricies fetes a un gos? Al YouTube?

OU c'est l'art en minuscule?. Car c'est ça el qui nous devont vouler trouver toujours.

Marc + Roci = Oriol ha dit...

Cullons!! si que aneu forts amb els comentaris!!!
Ei Rulos! oju amb lo que dius del Manu Chao, que tinc vídeos on surts saltant com un locu amb la seva música!
Per cert, jo si que vaig anar a veure ART, dissabte passat, Albert Pla + Pascal Comelade..... a veure qui ho supera!