dimecres, 26 de març del 2008

Bono Bono colorito

Pito, pito,
colorito.
Donde vas
tu tan solito.
Por la senda
verdadera,
pin, pon, fuera.

Al final, CiU haurà de fer el “pito, pito”. La situació es complexa. Els greuges, molts. Una vicepresidència a la mesa del Congres es llaminera.
Els perdedors s’han d’ajudar. CIU va perdre, Bono també. Va perdre unes famoses primàries en el seu partit i a les darreres eleccions generals ha tornat a perdre enfront els populars per 12 a 9. Diran que va mantenir el mateix nombre de diputats (això sona a quelcom), però va perdre vots (pocs) i percentatge. Ah, i per aquells que es queixen de que un partit (o coalició) que “només” te 774 mil vots tingui 10 diputats, el Sr. Bono, en la comunitat autònoma en que es presentava (Castilla – La Mancha) per només 534 mil vots treu 9 escons.
El càrrec de presidir el Congres de Diputats es un càrrec institucional i de representació i com a tal, la persona que l’ocupa, ha de mantenir una postura el mes imparcial possible. Que el Sr. Bono presideixi la Cambra Baixa pot ser una oportunitat per poder treure de circulació el seu “pico de oro” i al final de la legislatura retirar-se de la vida pública d’una forma elegant.
Pot ser interessant i divertit veure per on surt el “Excelentisimo Señor” amb alguna de les actuacions folklorico - artístiques dels diputats d’ERC. I com sembla que ara està de moda parlar amb termes taurins, acabaré amb una cita (que sempre queda be) “Posiblemente haya llegado el momento de que a alguien se le ocurra erigir un monumento a los cabestros por todo lo que significan en el mundo del toro bravo.” (http://www.feriadeltoro.net/cabestros_Antonio_Purroy.htm) Bono for president !!!! (o no).

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curios veure com els convergents ( i/o unionistes ) busquen excuses per autoenganyar-se i acceptar a votar a favor d'en Bono...... despres de tot el que ha dit sobre els catalans!!!! innacceptable!!!
De totes maneres, si no hi ha mes remei que acceptar aixo, perque al cap i a la fi nomes teniu 10 diputats, no esta malament consolarse d'alguna manera.....

Marc ;)

SECCION SINDICAL CCOO AYTO. PUERTOLLANO ha dit...

Es curioso que solo veas las derrotas de Bono y no menciones los 24 años que ha ganado con mayoria absoluta el puesto de Lendakari de Castilla " la Nueva " Puede que aqui en las llanuras lo votantes seamos imbeciles o puede que lo sean los de otras latitudes.

laseis66 ha dit...

Ciudad Real....EXISTE........
ahora entiendo lo de Sindicato (Vertical) Mayoritario.

Bono For President... del Gobierno, coño

Anònim ha dit...

No Ramon, yo no quiero Que Bono sea presidente de nada, lo que ocurre es que me cansa las críticas a este tio, por su Nacionalismo español que me la suda,cuando sabemos que en todos sitios cuecen habas.
Lo del Sindicalismo vertical lo dirás por ti. supongo.

Isaac ha dit...

Estimat Pensar en veu ALTA:

Et proposo que deixis de debatir temes tant banals com la futura presidència d'en Bono i, a partir d'ara, comentis temes més interessants com, per exemple, la CRISI D'IDENTITAT D'ERC.
Els seus votants t'ho agrairan.

Anònim ha dit...

Acceptar o no en Bono com a president d'una cambra d'un altre país no ha de ser el nostre problema. El que no ha de fer mai CIU és acceptar cap "ministerio". No ho ha fet mai i ara no ho ha de fer. M'he jugat un flam normando amb un sociata a que en Duran no serà ministre. Si ho és hauré perdut més que un flam perque només em quedaran els impressentables d'ERC, a veure si maduren i podem fer alguna cosa útil cap a la útopica Independència.

laseis66 ha dit...

No acostumbro a contestar anónimos, salvo si hacen referencia explicita a mi, por lo que:

A.- A mi solo me suda la frente y los sobacos, y no precisamente de tomar el Sol en las planicies castellanas.

B.- Vertical, por supuesto que por experiencia, ya que los que lo vivimos, no pensamos en "SECCIONES".

C.- Nacionalismo, Nación, Patria, Rey, Dios, .UFF...."ARRIBA EJPAÑA"

Unknown ha dit...

Sección Sindical, si decides escribir en castellano que sea sin faltas ya que hiere la vista profundamente.
Correcciones: sólo, mayoría, aquí, los votantes, imbéciles, me cansan, tío.
Idem per a anònim: després, això, està.
Idem per a Ramon: sólo.

Anònim ha dit...

Hi!
The only Bono I know is the one of U2, I jkust think he is incredible!!!

But I still haven´t found what I am looking for...

Me